Det arme ar avgjort ej hur din profiltext amna se ut:

Teori ar stadse bra, men praktiken hjalper snarare till att lara sig nagot. Foljaktligen vill vi visa dig tvenne exempel kungen hur en profiltext ska kika ut i inte ett dyft fall och hur du kommer fram gallande ett bra och humoristiskt metod. Nog ar du fortfarande instabil gallande sjalva skapandet och har en sma guide till hands, hur du skapar riktigt text.

“Hej, jag heter Max, sjalv ar 25 ar alderstigen och kommer fran Bochum. Sjalv gar pa universitetet och plugga dar. Sjalv vackra mogna singelkvinnor vill utbilda uppleva dig. Ifall du ar sugen gallande en cool och avslappnad gosse, skriv en rad till undertecknad sa kan vi teori uppleva varandra.”

Det ar blott nagot traligt med den har texten. Du behover ej yppa ditt namn, det star redan i din profil! Samma sak galler for din alder och, oh wonder, till och med din position finns kungen Tinder. Sa den arme profiltexten fyller enbart luckor och skapar ingen information.

Att du gar gallande universitet kan namnas att du plugga dar, men ar i sjalva verket sjalvforklarande med tanke pa att en 25-aring sallan ar forelasare. Igen, en mening som den i sjalva verket ej behover.

“Jag vill mota dig” ar en av de mest besvarlig fraserna gallande en Tinder-profil. Vem vill du bilda kanna? Enkom all som laser den meningen? Faktiskt vem som helst? Absolut radera, den arme meningen ar besvarlig, forekommer i varannan profil och ar overflodig!

En “cool, avslappnad kille” later mer som en man som ingen madam egentligen vill dejta. Kvinnor behover inte killar, de behover hanar! Ett jambordig stort misslyckande ar forresten att plita som madam: “Jag ar en riktig sotnos”. Hur sa ar du? En mus? Ett litet gratt djur vars asyn troligen far dig att onska skutt upp kungen en stol och skrika? Nopp, enkom icke!

Och resten av denna profiltext ar aven olamplig, ointressant och onodig. Logiskt sett lar ni uppfatta varandra nar en av er skriver det forsta meddelandet. Flera Tinder-profiler ar fyllda med just dessa meningar. Meningar vars innehall helt spartanskt ar tankt att fylla ett tomt svangrum med bokstaver. Du skulle aldrig plita: “Hej, det ar dagtid just nu. Det ar ljust ute.”

Ett bra foredome pa en lyckad profiltext

Den darnast profiltexten visar hur det kan goras egendomlig. Den amna generera intresse, gitta ut fran mangden och samtidigt kika till att den blir ihagkommen. Forstas ar texten i sig personligen ingen garanti for framsteg, men chanserna okar betydligt med en empatisk salut.

Om du vill motas en stundtals forsiktig, naturalskande och passionerad frank som tycker om att bereda mat ar det en bra anledning att plita till undertecknad.

Oh jada, sjalv hoppas att du ej har nagot emot att sjalv alltid tittar kungen kvinnors nasor forst och huvudsak. Jag berattar garna varfor!

“Den har profiltexten ar kreativt utformad och uppfyller viktiga kriterier forut att pakalla hag och nyfikenhet. Forst en halsning. Forut det andra ett foga skamt med en observation. For det tredje den lilla sjalvbeskrivningen, som avslojar tre karaktarsdrag kungen en gang. Skribenten ar forsiktig, naturnara och tycker om att fixa mat.

Sist kommer ett nagot forvirrande uttalande, men som garanterat vacker nyfikenhet hos kvinnor. Eftersom de flesta kvinnor tro att hanar forst tittar pa rumpan, bysten eller enbart (atminstone ar det va flertal pastar) ogonen. Men kungen nasan? Just arme kommer nyfikenheten att gnaga och lasaren vill kanna till vad det inneha med nasan att producera!

Rangordning i jamforelse

Matchning ar den viktigaste delen av Tinder. Du utfor i sjalva verket inget alls annat an att titta pa foton och svepa till hoger (yikes) eller vanster (yikes). Du kan ta kontakt nar du inneha en matchning. Om du ar Platinum-medlem kan du till och med racka meddelanden till personer som inte inneha matchat dig.