7. Din skildring later passiv-aggressiv, skrackinjagande eller desperat

En annan motiv till att du kanske inte far nagra bra matchningar ar att din profil gor att du verkar forut ointressant. | iStock

Som Anne Helen Petersen rapporterar pro Buzzfeed, ‘det mesta av det roliga med att kolla in manniskor pratar rentav ej med dem, men tanker kungen om du vill prata med dem eller inte och hur ”nar du sveper genom profiler och ser kungen foton kungen Tinder. Folk valjer att svepa at hoger baserat kungen all typer av immateriella faktorer. Men tillika om du antaga att du ar en tamligen attraktiv och fangslande person, kanske det ej ar uppenbart for andra Tinder-anvandare. Valj foton som kommunicerar nagot ifall dig istallet for bilder dar du stirrar uttryckslost in i kameran. Och separera dina intressen pa din profil istallet forut att anteckna en odefinierad redogorelse, enbart begagna emoji eller beratta att du ar flytande i sarkasm.

5. Dina foton skickar inkorrekt signaler

Du amna stadse vara dig jag. Men samtidigt, kika till att dina foton skickar ratt signaler och malar ratt bild | iStock

Petersen rapporterar att faktorer som art, stil, religion och kultur alla spelar en roll i vara attraktioner pro andra och de profiler som vi sveper pa rak arm kungen. (OkCupids Christian Rudder har kopiost information om art och attraktion , om du letar efter en bra lasning ifall amnet.) Petersen konstaterar att ‘Ingen vill antaga att UpptГ¤ck mer hГ¤r deras attraktioner ar rasistiska, klassiska eller gallande annat satt diskriminerande’, samt ifall de stundtals ar det. Med det i atanke vill du besta reserverad med hur du skildrar dig sjalv om du vill maximera dina matchningar.

Om du vill att din profil ska lasas som medelklass eller overklass, valj inte ett foto dar du bar en cowboyhatt eller hanger jamte en pickup som haller den stor du just fangade. Eller, ifall du inte vill att potentiella matchningar pro att omedvetet markera dig en hipster, valj inte ett foto dar ditt skagg vaxer ut och du bar haret i en manbulle. Om du inte vill att folk amna forutsatta att din religion ar avsevart nodvandig forut dig, valj inte ett bild som visar tradande. Det ar inget mankemang med att besta dig allena, men glana objektivt kungen dina foton och klubba ifall de projicerar bilden du vill att de ska.

6. Du projicerar nagra laskiga vibbar

Flera brukare tycker om Tinder battre an traditionella dejtingsappar, i och med enbart personer de har uttryckt entusiasm pro kan kontakta dem. Men du nog inte far flera manniskor som uttrycker engagemang forut dig om du projicerar laskiga vibbar. Bilder som har olyckligt ansiktshar, daliga utstyrsel, morka solglasogon, ett konstigt ansiktsuttryck eller andra tvivelaktiga votering kan vara en stor avstangning pro potentiella matchningar. Ingen vander sig till en dejtingsapp for att bli trakasserad, sa ifall du far dig att se ut som den ganska av person som andra vill slingra i barer, ar det inte troligt att du far bra matchningar. Det betyder inga foton dar du ser frustrerad eller bitter ut. Och om du inte foreslar datum pa offentliga platser kan du skramma bort de konsument som ar intresserad fran dig.

Vi inneha all vara brister, och ingen som nog vill forena sig till eller ses ett datum med dig forvantar sig att du amna vara fullkomlighet. Men en skildring som later desperat, passiv-aggressiv, befogad eller helt spartanskt obehaglig kommer ej att ge dig sann svep. Manniskor anvander Tinder pro att ha kul, oavsett om de ser det hela som ett parti eller hoppas kunna njuta av processen med att dejta. Sa ta ej bort det roliga genom att besta negativ, eller genom att lata som en forlorare i din beskrivning. Skriv ej ifall vilken typ av anatomi du onskar i ett datum. Anvand inte klicheer, skryt inte om din sexuella expertis, lat det inte ljuda som om du antaga att du inneha riktigt till sex eller ett omstandighet och latsas inte ifall foraldrade konsroller.