Ta bort Badoo -konto korrekt moment pro moment 2021!

Det finns ett stort antal plattformar dar du kan mota manniskor. Utover detta anvands de ofta forut att starta relationer. De ar dock inte plattformar som manniskor alltid stannar kungen. Om du vill teori dig ta bort konto kungen Badoo, har guidar vi dig steg forut steg.

Ta bort kontot i Badoo, en frank process

Badoo ar en fran de massa plattformarna som du kan bruka for att ses manniskor. Malet med dessa plattformar ar dock ej sa inriktat gallande detta. Det ar faktiskt mer fokuserat pa inledning av relationer med andra folk. Det finns otaliga fall idag av folk som hittar sin battre part kungen den har typen fran platser. Det finns aven flertal folk som, fastan att de har ett konto ett tag, inte far nagot arme och bestammer sig pro att plocka ut.

Vissa valjer att ej ga in igen, de mest bestallda foredrar stadse att forinta vara konton. Vi vill inte fortsatta fanga aviseringar eller mejl fran plattformar som vi lamnar. Dessutom, battre konto raderat, du vet aldrig om din vardefulla battre halft bestammer sig forut att grava en aning och finn ett dunkelt forflutet, om du inte traffade honom dar. Hemligheter, anordna dem hemliga eller ej?

Som stadse finns det annorlunda satt att fullborda prenumerationen kungen plattformen. Du kan anvanda din dator eller mobil. Lyckligtvis pro all ar dessa minidatorer det perfekta verktyget och vem vet? Nog kommer en dag datorer inte langre att behovas. Detta ar spekulation, men det ar en annan faktum.

Nar vi gar retur till sakens stomme kommer vi att informera all steg du tvungen sluta upp bakom pro att sudda ditt konto kungen Badoo. Aven kommer vi att redogora for dig gallande manga satt, sa betrycka dig inte, om du aldrig traffat din partner kungen Badoo och du vill avstyra att de far reda gallande att du inneha ett konto, hjalper vi dig. Om du blott inneha trakigt och vill avga plattformen, galler samma sak.

Stryka profil som skapats med ett Facebook -konto

Numera, ifall du inneha ett Facebook -konto ar det som att ha en atkomstnyckel pro allting. Det finns en volym plattformar som later dig skapa en anvandare enkom i genom att koppla till Facebook. Kungen detta fason ar det ej nodvandigt att indicera ett mejl, ett losenord, styrka anvandaren och sa framat. Det ar ej sa att det ar en avsevart intrikat process, det ar bara det att vi ar lite lata, men med Facebook gar det snabbare; vi har alltid startat det gallande nagon avdelning.

  • Ga till Badoo -webbplatsen.
  • Logga in med alternativet “logga in med Facebook”.
  • Klicka gallande ditt anvandarfoto, som ar uppe till vanster, sa kommer du at din profil och dess information.
  • I det ovre hogra hornet ser du tre knappar, en av dem ar en vaxel. Kompression kungen detta, vilket tar dig till installningarna.
  • Vanda sida ner till det sista fran alternativen.
  • Klicka gallande “ta bort konto”. Ett fonster kommer da att visas med flertal val, inberaknad att fortiga ditt konto pro att inte figurera.
  • I det nya fonstret markerar du rutan “radera ditt konto”.
  • De kommer att forfragan dig varfor du vill sudda ditt konto. Valj “annan anledning” och kompression pa “fortsatt”.

Och voila, med dessa moment har du framgangsrikt raderat ditt Badoo -konto. Som du ser ar de envisa kungen att du stannar over. Bra att de fortfarande tillater dig att stryka kontot!

Hur sa hander nu om du inte inneha koll och forlorat losenordet, men du vill ta bort kontot? Vi guidar dig.

Stryka kontot om du ej har losenordet

Ar det mojligt att skapa det utan losenordet? Nej, utan tvivel. Men som med de flesta webbplatser kan du rekonstruera det i genom att klicka kungen “Glomt ditt losenord?” Men du inneha mojligtvis skapat ditt konto med ditt Google- eller Facebook -konto, oavsett vilken plattform det ar, men du kommer inte langre ihag ditt losenord. Nyckeln, nar du loggar in med ditt konto gallande en annan plattform, fungerar enkom forut att radera ditt konto.

Stryka Badoo -konto fran appen pa din mobila forband

Mer och mer anvander vi dessa fickdatorer och det finns flera plattformar som inneha en app. Om du vill kan du avregistrera dig fran Badoo -appen, det blir inga problem. I fallet med Badoo kan detta goras, https://kissbrides.com/sv/heta-iranska-kvinnor/ samtidigt pro ta bort Meetic -konto Detta ar inte mojligt, minst ej fran din app, utan pa din webbplats.

Lat oss se stegen att folja pro att avregistrera dig fran Badoo fran appen pa din mobila avdelning, vare sig det ar Android eller iOS:

Och voila, du kommer redan att ha raderat ditt Badoo -konto fran appen kungen din mobila enhet. Det ar nagot, sannerligen, typ enkelt och som tur ar doljer de ej sa jatte- mojligheten att bryta prenumerationen. Nu kan du forgat den arme plattformen och skrida vidare.